Η ιστορία μας

Be a #joygirl

Κάπου στα 90’s

Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πως ξεκίνησαν όλα… Έχω μια ανάμνηση όμως που ίσως οφείλεται για πολλά… Με θυμάμαι σαν παιδί μαζί με τον αδερφό μου να είμαστε στη βιοτεχνία των γωνιών μου μέσα σε μία τεράστια αποθήκη να παίζουμε και να κρυβόμαστε ανάμεσα σε τοπία από υφάσματα.

Όλα τα ερεθίσματα μου και κυρίως η δημιουργικότητα πιστεύω ότι έχουν προέλθει από εκείνες τις ημέρες.. Πάντα όπου έβρισκα ψαλίδι και ύφασμα προσπαθούσα να δημιουργήσω κάτι – Ή να το καταστρέψω!

Τα περισσότερα ήταν μια καταστροφή αλλά ποτέ δεν περιορίστηκα  σαν παιδί και αυτό με βοήθησε στο να είμαι δημιουργική!

Το  πρώτο μου  φυσικό κατάστημα είναι έτοιμο! Εκεί όπου θα μπορούσα να κάνω αυτό που είχα οραματιστεί σωστό – λάθος τουλάχιστον ήταν κάτι δικό μου..

Με τους σωστούς συνεργάτες και  συναδέλφους πέρασαν τα χρόνια πορευτήκαμε παρέα και φτάσαμε στο σημείο όπου είμαστε σήμερα .

Μου έλειπε όμως κάτι καλοκαιρινό ελεύθερο και αέρινο ..Όποιος με γνωρίζει παραπάνω ξέρει την αγάπη που έχω για το καλοκαίρι -είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για εμένα- Δεν θα μπορούσε λοιπόν αφήσω ανεκμετάλλευτο κάτι τέτοιο !

Με αυτή την αφορμή λοιπόν και λίγα χρόνια αργότερα στην περιοχή της Χαλκίδας και συγκεκριμένα σε ένα beach bar δημιουργήθηκε μια summer season resort boutique που θυμίζει καλοκαίρι μουσική και θάλασσα ..

Μετά από μεγάλη αγάπη κόπο και ρίσκο λόγω της κατάστασης των τελευταίων ετών δημιούργησα ένα art showroom όπου είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το φυσικό κατάστημα – ένας χώρος όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου να μην έχεις ωράρια να εκφράζεσαι δημιουργικά ..

Ένας χώρος όπου βγάζω story στο Instagram και φοράω μπλέιζερ ενώ από κάτω είμαι πάρα πολύ άνετη και ξεκούραστη με μία παντόφλα στο ποδαράκια μου..

Όλα αυτά φυσικά δεν θα μπορούσα να γίνουν εάν δεν έχεις δίπλα σου την σωστή ομάδα έχουν περάσει πολλά άτομα ανά τα χρόνια αλλά η Δώρα για μένα είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος είναι φίλη είναι το δεξί μου χέρι δημιουργούμε παρέα είναι η μούσα μου.. Και επειδή μου άρεσε πάρα πολύ φωτογραφία δεν θα μπορούσα να μην το βγάλω αυτό προς τα «έξω» όλο αυτό .

Δημιουργήθηκε λοιπόν μια όμορφη παρέα στο Instagram όπου μεγάλωσε και με βοήθησε με την καθημερινή αγάπη και στήριξη που μου δείχνουν και μετά το ένα έφερε το άλλο και βρισκόμαστε τώρα λοιπόν εδώ …e-shop!!!

Τώρα βαδίζω στα τυφλά ! Θα το βρω όμως στη πορεία!

…Εξάλλου η δημιουργία είναι κάτι για εμάς που δε σταματάει ποτέ…
Θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψεις την μούσα που κρύβεις μέσα σου…
Γιατί Joy is an art ….

#joy team #Beyourownmuse

About-03

Joyteam is here to present you items that are great for most occasions
and more importantly – boost your confidence!!