Πολιτική Αποστολών

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με μεταφορά του/των προϊόντος/προϊόντων που παραγγείλατε από συνεργαζόμενη με την Επιχείρηση μεταφορική εταιρεία, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας βαρύνουν αποκλειστικά τον Πελάτη κι εξαρτώνται από τον ταχυδρομικό κώδικα της διεύθυνσης αποστολής της παραγγελίας.

Α) Για αποστολές εντός Ελλάδας με συνολικό βάρος έως 2 κιλά ο Πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ύψους 3 ευρώ εφόσον αφενός υπερβαίνουν το συνολικό ποσό των 100 ευρώ και αφετέρου έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή η πληρωμή μέσω χρωστικής κάρτας ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Β) Για αποστολές παγκοσμίως με συνολικό βάρος έως 2 κιλά, ο Πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ύψους 25 ευρώ.

Γ) Για λοιπές αγορές τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος της εκάστοτε παραγγελίας.

Δ) Για αποστολές προς Κυπρο με συνολικό βάρος έως 2 κιλά, ο Πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής ύψους 12 ευρώ.στην τιμη συμπεριλαμαβανονται και η αποστολη και η αντικαταβολη. Με καταθεση σε λογαριασμο η πληρωμη με καρτα πανω απο 300 τα μεταφορικά είναι δωρεαν.

Σε τυχόν περίπτωση σημαντικής καθυστέρησης αποστολής της παραγγελίας από πλευράς της Επιχείρησης, ο Πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για την καθυστέρηση ή/και τη μη παράδοση παραγγελίας λόγω ανωτέρας βίας (λχ. Ακραίων καιρικών φαινομένων, πανδημία κλπ).

Στην περίπτωση που τα στοιχεία που έχει καταχωρίσει ο Πελάτης στην παραγγελία του δεν είναι σωστά, η Επιχείρηση ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενη μη παράδοση της παραγγελίας στον Πελάτη. Σε περίπτωση επαναποστολής της παραγγελίας, τα έξοδα της επαναποστολής βαρύνουν τον Πελάτη.